... SOM FRÅN EN BLIXT UR EN KLARBLÅ HIMMEL BLEV JAG HUNDÄGARE...

 

DET VAR INTE FÖRSTA GÅNGEN SOM VI BESÖKTE DEN inbitne COLLIE / SHELTIE fanatikern - domare - uppfödare - allt mED vad det heter inom kennel, nämligen BERMARKS KENNEL / ULLA BERGH PERSSON i MARIETAD, DÄREFTER BLEV DET i TÄRBY,  ÄSSTORPS KENNEL, som låg något närmre åt Borås hållet till.  DET VAR I SAMBAND MED DETTA SOM VI TRÄFFADE ULLA BERGH PERSSON EN SISTA GÅNG EFTER MÅNGA TURER OCH KONTAKT (FÖR ATT VI VILLE INTE HANDLA VIA LÄGENHET UTAN VIA SVENSKA KENNEL UPPFÖDARE och gårdar) OCH FICK GODKÄNT FÖR DET VAR FÖR LÅNGT FÖR OSS ATT ÅKA. DÄREFTER BLEV DET LYCKORNAS KENNEL, dotera från ÄSStorp. DE BÄGGE GÅRDARNA / KENNEL VAR LJUVLIGT VACKRA PÅ SINA OLIKA VIS. FÖR ATT SEDAN GÅ ÖVER TILL RUMÄNSKA GATUHUNDAR VIA CHANS och DOGRESCUE. ÅTER TILLBAKS TILL MARIESTAD BERMARKS KENNEL; JAG MINNS FORTFARANDE DENNA VACKRA BYGGNAD SOM VARKEN var EN HERRGÅRD OCH INTE LIKT NÅGOT ANNAT FÖR DEN HADE ETT VACKERT FÖRMAK med FÖNSTER, VESTIBUL OCH ALLT. JAG HAMNADE RÄTT!

EN AV ALLA TURER; SÅ MINNS JAG SÅ VÄL DET ENKLA KÖKET OCH FIKAT. SMÅ SHELTIES VAR OMKRING OSS OCH I DENNA STUND VISSTA JAG DIREKT; JAG ÄR HUNDÄGARE OCH VET VAD JAG VILL HA OCH DET ÄR DÅ RAKT PÅ SAK INGA SMÅHUNDAR. DET VAR ROLIGA MÖTEN OCH DET SKULLE KUNNA BLI EN LÅNG ROMAN, MEN DET BLIR DET INTE... 

DET VAR I SAMBAND MED GOOD LOOKING som jag blev hundägare. DET VAR THE GOATLORD SOM VILLE EVENTUELLT HA EN NY VALP. JAG VAR TVEKSAM MEN FÖLL SOM EN FURA.

 P:S GOOD LOOKING KULLEN VAR DEN VILDASTE VALPKULLEN NÅGONSIN.

 

--- HARRIET MARIANNE VON BRÖMSSEN 2019-03-31

Skapad med Mozello - världens lättaste webbplatsredigerare.

 .